Jort wil niet alleen maar door DWDD-hoepel springen

Jort Kelder wil op tv niet alleen maar door de hoepel van De Wereld Draait Door of Pauw springen. Dat vertelt de tv-ster in Veronica Magazine. Kelder wordt soms moe van zijn eigen talkshowkunstje. “Als ik in zo’n programma heb gezeten, denk ik vaak: ik was weer héél veel aan het woord en wat wéét ik er eigenlijk van? Maar ja, als je bij Pauw of DWDD aan tafel zit, is het zestien seconden scoren en we gaan weer naar huis. Dat kunstje beheers ik, maar ik wil niet steeds door die hoepel springen.

De presentator wil meer dan alleen maar talkshowgast zijn. “Daarom verheug ik mij ook op Ten Strijde!, een programma dat de AvroTros vanaf februari op NPO 2 plaats. Samen met co-presentator Pieter Jan Hagens lekker hakketakken over grote vaderlandse veld- en zeeslagen.”

Maar er ligt meer op stapel. “We zijn nu een programma aan het voorbereiden waardoor ik me iets meer met het politieke debat ga bemoeien. Het grotere rumoer, de kloof tussen arm en rijk, zwart en wit, de elite en wat dan heet de kaste van boze blanke mannen.

Het is essentieel dat ook die mensen gehoord worden.

Foto: VARA

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen