Dionne Stax zegt sorry voor ongepaste terreur-tweet

Geplaatst op Tue 20 Dec 2016 om 11:24

Dionne Stax heeft haar excuses aangeboden voor het plaatsen van een ongepast bericht op Twitter na de terreuraanslag in Berlijn. Dat is te lezen op het sociale medium. Vlak nadat een vluchteling vele mensen doodreed op een kerstmarkt in de Duitse hoofdstad, deelde Stax een foto waarop ze breeduit lacht samen met de mannen van 3FM Serious Request. “Wat een heftig nieuws uit Berlijn… Deze leuke heren pasten er net hun muziek op aan“, twitterde de NOS Journaal-presentatrice.

Het leverde Stax een storm aan kritiek op, waarna ze de foto snel weer verwijderde. “Sorry mensen, zo was het niet bedoeld. Wij zijn hier ook geschrokken van de gebeurtenissen in Berlijn“, gaf ze aan.

Critici reageren sceptisch op de excuses van Stax. “Hoeveel ton aan belastinggeld staat hier tegen het eigen spiegelbeeld te deugen?“, vraagt The Post Online zich bijvoorbeeld af.

Jan Dijkgraaf, lijsttrekker van GeenPeil, reageert genuanceerder. “Ik denk dan: ach, zo’n meisje van de Staatsomroep… Dolblij dat ze een nachtje bij Frank van der Lende en Domien Verschuuren mag komen logeren. Het komt misschien wat rot haar iPhone uit, maar ze bedoelt het allemaal goed.

Foto: NOS
28 Reacties op “Dionne Stax zegt sorry voor ongepaste terreur-tweet”


 1. Elvin

  En zo blijven we maar op alles muggeziften, iedereen bekritiseren en werkelijk álles van commentaar voorzien. Zucht….

 2. Anonymous

  Jezus wat fout

 3. Anonymous

  Zo werkt het daar in dat npo wereldje.

 4. Robert

  Misschien moeten al die mutsen wat minder gaan twitteren. Stapelgek wordt je van de sociale media. Denk dat we beter af zijn zonder twitter.

 5. Trump

  Geen minuut stil gestaan wat er gisteravond is gebeurd. Shit happens !

 6. Trump

  Gebeurd zoveel in de wereld dat ik elke dag wel overal bij stil kan gaan staan. Geen tijd voor. Hup en door!

 7. Steve

  vrij dommig

 8. Paei

  Goh als het geen Duitsers waren geweest dan had ze hard gejankt en geschreeuwd hoe erg het wel niet is, mislukte gleuf.

 9. Rudolph

  Misschien komt het wel omdat terreur een alledaags feit is. Laten we ipv zeuren op anderen, kijken wat de wereldleiders doen om dit tegen te gaan of te behouden in sommige gevallen

 10. Otto Groeneveld

  Tja als je ook haar en de personen op die foto ziet staan, dan komt het gemiddelde IQ van het groepje wel uit op de buitentempratuur.

 11. Wagamama

  aldusde domste debiel op MC.

 12. Anonymous

  Jaarlijkse geldmachine.

 13. Ingrid 🌷🌷

  Niet handig,maar ze heeft toch haar excuus aangeboden!

 14. Mo

  Elvin, Helemaal met je eens en idd. zucht…………. Meer woorden maak ik er maar niet aan vuil er wordt al genoeg geschreven, niet alleen op Twitter, zo ook hier op MC.

 15. huub

  Dom grachtengordelblondje

 16. ANONYMOUS

  @Robert heeft gelijk. Ophouden met dat getwitter. Ga een boek lezen.

 17. Herman

  Twitter en feestboek is voor paupers.

 18. baby

  @huub

  Hou je mond.

 19. imade

  Jemig.. zeiken om het zeiken noem ik dat..

 20. Anonymous

  @imade

  Wil je niet zovloeken, dank u!

 21. Walter

  Wow, wat een mooie verschijning is Dionne Stax op tv. En ach, iedereen maakt fouten in het leven (zie Angela Merkel).

 22. Critikast

  Dione is een leuke vrouw om te zien maar is ondanks haar belangrijke Journaalfunctie matig geschoold. Dat blijkt wel uit deze tweet , die ieder weldenkend mens natuurlijk nooit had gepost.
  Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om nogmaals op te roepen tot een boycot van dat hele SR-gedoe. Geldverslindend, honderden maaltijden en hotelbedden op kosten van de belastingbetaler en een ingestorte radiozender die op deze manier fors verloren terrein probeert te herwinnen over de rug van domme, nietwetende luisteraars. Van mij geen cent! Ik geef mijn geld en goederen liever aan de voedselbank in de stad Breda !

 23. Marionet Claxon (stenotypiste)

  Ik heb al meermaals beweerd dat Dionne Stax mijn dochter is, waarom gelooft niemand dit??? Wat is dat toch met mensen die overal eerst bewijs van willen zien, de maatschappij is corrupt, verpest en vergald. Niet om het een of ander maar ik vind het leven lang zo leuk niet meer als in de vorige eeuw. Sorry hoor.

 24. Ottelienlien bakfiets

  Haha wagamama je nt2 is niet helemaal gelukt.

 25. Allstar's Reggae Band

  Hou dan ook gewoon op met dat debiele Twitter… Komt alleen maar ellende van. Of je krijgt allemaal enge ziektes naar je hoofd geslingerd, of je moet dood, of je wordt ontslagen… Een andere uitkomst lijkt niet mogelijk te zijn op die onoverzichtelijke mislukte butsite….

 26. Allstar's Reggae Band

  Echt serieus, waarom moet alles toch op Twitter worden gezet? Waar slaat het op? Kun je niet gewoon eventjes je bek houden? Hoe moeilijk is dat tegenwoordig zeg…

 27. Otto Groeneveld

  Wat een domme vrouw is dit

 28. Jawie

  Weet iemand al waarom de beveiliging in Turkije zo rottig was van de week, of wie dat had afgestempeld?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.