Dionne Stax zegt sorry voor ongepaste terreur-tweet

Dionne Stax heeft haar excuses aangeboden voor het plaatsen van een ongepast bericht op Twitter na de terreuraanslag in Berlijn. Dat is te lezen op het sociale medium. Vlak nadat een vluchteling vele mensen doodreed op een kerstmarkt in de Duitse hoofdstad, deelde Stax een foto waarop ze breeduit lacht samen met de mannen van 3FM Serious Request. “Wat een heftig nieuws uit Berlijn… Deze leuke heren pasten er net hun muziek op aan“, twitterde de NOS Journaal-presentatrice.

Het leverde Stax een storm aan kritiek op, waarna ze de foto snel weer verwijderde. “Sorry mensen, zo was het niet bedoeld. Wij zijn hier ook geschrokken van de gebeurtenissen in Berlijn“, gaf ze aan.

Critici reageren sceptisch op de excuses van Stax. “Hoeveel ton aan belastinggeld staat hier tegen het eigen spiegelbeeld te deugen?“, vraagt The Post Online zich bijvoorbeeld af.

Jan Dijkgraaf, lijsttrekker van GeenPeil, reageert genuanceerder. “Ik denk dan: ach, zo’n meisje van de Staatsomroep… Dolblij dat ze een nachtje bij Frank van der Lende en Domien Verschuuren mag komen logeren. Het komt misschien wat rot haar iPhone uit, maar ze bedoelt het allemaal goed.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen