Waylon deelt sneer uit aan Patricia Paay in The Voice

Waylon haalde vrijdagavond voor het oog van bijna 3 miljoen kijkers uit naar Patricia Paay in The Voice of Holland. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. In The Voice trad een dame van boven de vijftig jaar op, die er dankzij haar exotische genen nog erg jong uitziet. Ze werd door de jury zelfs een ‘meisje’ genoemd. De dame koos uiteindelijk voor Waylon. Daarop grapte Ali B, verwijzend naar de rel tussen Paay en Waylon: “Je hebt ook ervaring met deze leeftijd, toch? Ha ha ha.”

Paay stelde in 2013 in haar biografie dat ze het bed heeft gedeeld met Waylon, maar de zanger ontkende dat. Volgens Ali B hoeft hij helemaal niet te ontkennen: “Ik zeg je eerlijk: na die Playboy-shoot ging ik ook twijfelen. Ik dacht: hé, hmm.”

Daarop zei Waylon: “Eén ding kan ik je adviseren: blijf heel ver bij dat soort mensen uit de buurt.”

Ali B was ook niet van plan om bij Paay in de buurt te komen. “Ik ben meer van de apple pie.”

Na afloop van The Voice was Paay in Shownieuws nog het openingsnieuws. De showrubriek vermoedt dat het huwelijk van Paay van deze week helemaal niet echt is en mogelijk een publiciteitsstunt is, bijvoorbeeld voor tv-zender TLC.

Haar goede vriend Hans Klok reageerde in Shownieuws: “Een paar maanden geleden zei ze: ‘Nou Hans, ik heb nu iemand ontmoet, daar ga ik mee trouwen.’ Nou, dat heeft ze dan daadwerkelijk gedaan.”

Iedereen denkt dat Patricia Paay altijd super mediageil is, maar dat valt best mee. Ze is gewoon een koningin in de marketing van zichzelf. Maar als het niet nodig is, zoals in dit soort gevallen, dan houdt ze het ook weer heel erg goed privé.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen