Waylon deelt sneer uit aan Patricia Paay in The Voice

Geplaatst op Sat 05 Nov 2016 om 9:37

Waylon haalde vrijdagavond voor het oog van bijna 3 miljoen kijkers uit naar Patricia Paay in The Voice of Holland. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. In The Voice trad een dame van boven de vijftig jaar op, die er dankzij haar exotische genen nog erg jong uitziet. Ze werd door de jury zelfs een ‘meisje’ genoemd. De dame koos uiteindelijk voor Waylon. Daarop grapte Ali B, verwijzend naar de rel tussen Paay en Waylon: “Je hebt ook ervaring met deze leeftijd, toch? Ha ha ha.”

Paay stelde in 2013 in haar biografie dat ze het bed heeft gedeeld met Waylon, maar de zanger ontkende dat. Volgens Ali B hoeft hij helemaal niet te ontkennen: “Ik zeg je eerlijk: na die Playboy-shoot ging ik ook twijfelen. Ik dacht: hé, hmm.”

Daarop zei Waylon: “Eén ding kan ik je adviseren: blijf heel ver bij dat soort mensen uit de buurt.”

Ali B was ook niet van plan om bij Paay in de buurt te komen. “Ik ben meer van de apple pie.”

Na afloop van The Voice was Paay in Shownieuws nog het openingsnieuws. De showrubriek vermoedt dat het huwelijk van Paay van deze week helemaal niet echt is en mogelijk een publiciteitsstunt is, bijvoorbeeld voor tv-zender TLC.

Haar goede vriend Hans Klok reageerde in Shownieuws: “Een paar maanden geleden zei ze: ‘Nou Hans, ik heb nu iemand ontmoet, daar ga ik mee trouwen.’ Nou, dat heeft ze dan daadwerkelijk gedaan.”

Iedereen denkt dat Patricia Paay altijd super mediageil is, maar dat valt best mee. Ze is gewoon een koningin in de marketing van zichzelf. Maar als het niet nodig is, zoals in dit soort gevallen, dan houdt ze het ook weer heel erg goed privé.”

Foto: RTL
10 Reacties op “Waylon deelt sneer uit aan Patricia Paay in The Voice”


 1. Anonymous

  Voice NL stelt niets voor.

 2. Al Mïjn Reactïes Worden Vastgehouden enz...

  Wie neemt die Coke-snuiver nou nog serieus?

 3. !

  Die grap over Isle de Lange van Ali B was veel harder: #waariswaylon

 4. Flippo

  Ali B was gisteren goed op dreef! toen Waylon begon over een hangbrug en Sanne daar op door wilde gaan haakte Ali B er briljant op door te zeggen dat bij haar de plaat wel vaker blijft hangen

 5. Boudewijn van Luik

  Lees in plaats van leeftijd het woordje “moslim”, met de toevoeging daar moet je uit de buurt blijven, de wereld zou te klein zijn.

  Zelf klagen over discriminatie (terecht) maar je ziet hoe snel iets ongemerkt weggezet wordt (oud, blond, diva etc)

 6. Mark

  @Boudewijn van Luik

  En we hebben weer een trol te pakken hier! Gisteren vrijwel dezelfde reactie van meneer Boudeiwijn onder het artikel over SLAM!:

  “Lees in plaats van 65+, Jo*od, h*mo of zwarte piet. De wereld zou te klein zijn, Schaam je Carlo de Boer, popi jopi l*l de behanger”

 7. Tja

  Wat Waylon zegt, klopt gewoon. Je moet heel ver bij dat soort mensen uit de buurt blijven. Als ze wel het bed hebben gedeeld en Paay vermeldt dat zomaar even in haar boek is dat een teken dat ze onbetrouwbaar is. Als ze niet het bed hebben gedeeld, maar ze zet het toch in haar boek, dan is dat eveneens een teken dat ze onbetrouwbaar is. Bij uit de buurt blijven dus!

 8. Al Mïjn Reactïes Worden Vastgehouden enz...

  Jammer dat k niet in haar boek sta, ik had wel een nachtje met haar door willen brengen!

 9. gtstfites

  bah zo smerig , als mijn reacties!!

 10. Anonymous

  Ach wie neemt Paay serieus, het is toch algemeen bekend dat zij een grote fantast is.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.