Nielson jurylid in talentenjacht Jim Bakkum op FOX

Nielson wordt jurylid in de nieuwe grote talentenjacht The Band die Jim Bakkum gaat presenteren op de relatief kleine zender FOX. De andere juryleden zijn So You Think You Can Dance-jurylid Min Hee Bervoets, de Vlaamse rapster Slongs Dievanongs en de Vlaamse zanger Kris Wauters. Dat heeft FOX laten weten. FOX maakt de show samen met de grote Vlaamse zender VTM. Bakkum zal dan ook samen presenteren met de Vlaamse Laura Tesoro en Niels Destadsbader.

The Band gaat op zoek naar een nieuwe mannelijke zanggroep. “Jim, Laura en Niels ontvangen de komende dagen tientallen kandidaten in de AED Studio’s in Lint. Zij performen individueel met een zelfgekozen Nederlandstalig nummer voor de publieksjury die bestaat uit 25 kinderen, 25 jongens, 25 meisjes en 25 ouders.”

De kandidaat die drie van de vier tribunes ziet openen, zet zijn auditie voort voor juryleden Nielson, Min Hee, Slongs en Kris.” Voor wie geen meerderheid van de publieksjury weet te overtuigen, houdt het avontuur bij The Band op.”

Alleen de beste kandidaten komen in aanmerking voor een plek in de liveshows, later in het voorjaar van 2017. In de liveshows wordt uiteindelijk de nieuwe popgroep gevormd.

Nielson: “Het is een kunst om Nederlandstalige muziek cool te laten klinken. Als we jongens vinden die dat kunnen, is de missie voor mij geslaagd. Tijdens de audities ga ik het meest letten op timing en ritme, wat erg belangrijk is bij het zingen. Tijdens het maken van mijn eigen muziek leg ik de lat hoog en dat zal ook in ‘The Band’ het geval zijn.”

“Ik ga echt op zoek naar jongens die van Nederlandstalige muziek houden en er een eigen twist aan willen geven. Dat ik vanaf de eerste rij mee mag zoeken naar nieuwe talentvolle artiesten, is een groot avontuur waar ik bijzonder naar uitkijk!

The Band, een productie van TvBastards, is vanaf vrijdag 17 februari om 20.30 uur te zien op FOX en VTM.

Foto: PR

Meer in FOX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen