Laura Ponticorvo zegt sorry voor YouTube-filmpje

Laura Ponticorvo biedt haar excuses aan voor de ‘shoplog’ waarin ze een paar lelijke t-shirts met daarop Metallica aanprijst als ‘Metallic-shirts’. Dat is te lezen op Instagram. Metallica-fans denken dat Ponticorvo helemaal geen idee heeft wie Metallica is en daarom ook de shirts niet moet dragen. De shoplogvideo kwam vrijdag ook aan bod in RTL Late Night. “Ik trek dit soort dingen heel slecht, daarom laat ik het zien. Ze zegt ook Metallic in plaats van Metallica“, zei Marieke Elsinga.

Ponticorvo komt nu met excuses. “Heel internet, RTL late night, en heel veel Metallica fans zijn niet zo blij met mij. Ik wil alle Metallica-fans laten weten dat het nooit mijn bedoeling is geweest om jullie boos te maken of te kwetsen.

Het had te maken met haast, meent ze. “Tijdens het opnemen van mijn video heb ik niet goed gelezen wat er op het shirtje stond. Soms let ik gewoon niet op en wil ik te snel.”

Natuurlijk ken ik de wereldbekende band Metallica! Ik luister zelf niet naar hun muziek maar heb ontzettend veel respect voor wat ze doen.

Ik begrijp dus nu dat het niet gewaardeerd wordt als je de muziek niet luistert en dan wel zulke shirtjes draagt. Ik heb een dom foutje gemaakt en dat kan is gebeuren.

Lees ook: NPO-vrouwen lachen Laura Ponticorvo uit (vrijdag)

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen