NPO-vrouwen lachen Laura Ponticorvo uit

Drie NPO-dames hebben met verbazing kennis genomen van de nieuwste ‘shopvlog’ van Laura Ponticorvo, die ooit bekend werd door de RTL 5-show Mijn Vieze Vette Vervelende Verloofde en tegenwoordig ‘goede content‘ maakt op YouTube. Dat is te lezen op Twitter. Ponticorvo verbaast met het shopvlog-filmpje, omdat ze een paar afschuwelijke t-shirts aanprijst met daarop ‘Metallica’. Zelf noemt ze het ‘Metallic-shirtjes’. “Ik geloof mijn ogen niet“, zegt 3FM-dj Roosmarijn Reijmer.

NOS-presentatrice Fleur Wallenburg, jarenlang de nieuwslezeres van Giel Beelen, kan niet anders dan grinniken om Ponticorvo. “Haha. Dank hiervoor”, zegt ze.

En ook Roos Moggré, bekend van Goedemorgen Nederland, kan er smakelijk om lachen. “Ha ha ha love this!

Ponticorvo prijst twee shirtjes aan met hardrockprints, aangeboden door een sponsor. Het lijken shirts voor publiek dat naar herrieconcerten gaat, maar volgens haar kun je ze ook gewoon naar de supermarkt aan, zolang je het maar met knielaarzen combineert. “Ik heb er nog een gekregen, maar die had ik gisteren aan, dus die zit in de was.

De realityster vindt het niet vreemd om hiermee te lopen. “Het is wel een beetje mode nu. Iedereen draagt het en het is wel tof te combineren. Het is een stijltje dat je nu heel veel ziet, maar ik vind het wel heel leuk. Heel erg nice.

Overigens ging het opnemen van het filmpje van Ponticorvo niet zonder slag of stoot, meent ze. Het was namelijk al donker toen ze begon met filmen. “Voordat ik ga beginnen wilde ik jullie wel even vertellen dat het al donker is buiten, maar ik heb mijn ringlamp aangezet, zodat ik toch nog deze video voor jullie kon opnemen vanavond. Vandaar dat ik misschien wat glimmender en bruiner ben dan normaal, maar dat komt puur en alleen door de ringen.

Lees ook: Laura Ponticorvo spreekt zich uit over Brexit (juli)

Foto: YouTube

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen