Jeroen tevreden over kijkcijfers Wedden Dat Ik Het Kan

Jeroen van der Boom is nog steeds blij met de kijkcijfers van zijn zaterdagshow Wedden Dat Ik Het Kan, ondanks dat de tweede aflevering wat minder kijkers trok. Dat heeft hij laten weten in RTL Boulevard. Wedden Dat Ik Het Kan, dat hij samen presenteert met Sylvie Meis, trapte af met een voor SBS 6 erg mooie 849.000 kijkers (14 procent). Vorige week keerde Ik Hou Van Holland terug op RTL 4 en leverde de weddenshow twintig procent van zijn publiek in. Er keken 682.000 kijkers (11 procent).

Nog steeds een prima score, vindt Van der Boom. “Met het geweld van Ik Hou Van Holland hebben we ook goed gescoord.”

Bovendien kijken er volgens de presentator vele jonge mensen. “Wij zijn ontzettend blij dat het programma in zijn eenvoud met de weddenschappen ook de jeugd nog steeds aan de buis houdt. Dat bewijzen de cijfers.”

Of SBS de polonaise loopt? “Ik krijg wel de nodige sms’jes, maar iedereen weet wel – en dat weten Beau en Bridget ook – ik ben nogal fanatiek.”

Ik ben ook voor dit programma weer regelmatig langs de deuren gegaan van: ‘Ik wil zo graag dat het terugkomt.’ Dan is het wel heel prettig – ik was ook fan van de poppenshow – dat dit wél werkt.”

Wedden Dat Ik Het Kan is vanavond om 20.00 uur te zien op SBS 6.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen