Wilfred Genee: ‘John de Mol was enorm verbaasd’

John de Mol was enorm verbaasd over de gang van zaken bij Voetbal Inside toen hij er eens te gast was in de studio. Dat vertelt presentator Wilfred Genee in De Telegraaf. De Mol kon zijn ogen niet geloven. “John de Mol kwam een keer bij ons binnen, uurtje voor de uitzending, en vroeg waar iedereen was. Die dacht dat we ergens aan het vergaderen waren, maar ik zat nog thuis en René was onderweg. Dit is geen format, zei hij. Dit zijn een paar mannen aan een tafel die maar wat doen.

Genee komt vaak een paar minuten voor de uitzending binnen, vertelt collega René van der Gijp. “Wilfred die twee minuten voor de uitzending de studio binnen komt wandelen… Ik denk wel eens: hij wacht in de auto op de hoek.”

Telkens net op tijd komen, dat lukt je alleen als je op het parkeerterrein een tijdje in de auto op je horloge gaat zitten kijken, hahaha.”

Die houding is heel handig, stelt Johan Derksen. “Het voordeel is: ook als de eindredacteur ziek is en de regisseur ongesteld, lullen we moeiteloos anderhalf uur vol.”

Het Telegraaf-artikel ‘De vrijstaat van de drie anarchisten’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen