Thema volgende Geer en Goor-show bekend

Gerard Joling en Gordon gaan in het volgende seizoen van hun RTL 4-bejaardenshow een bejaardentehuis bouwen. Dat heeft Gordon onthuld op Radio 538. Na Effe Geen Cent Te Makken, Waarheen Waarvoor en Zoeken Een Hobby is er vanaf augustus 2017 een nieuwe Geer & Goor-show te zien. Daarover is maandag overlegd bij Talpa. “De uitdaging is dit keer om een prachtig huis te bouwen voor eenzame ouderen. Hopelijk is dat dan een voorbeeld voor de overheid.”

De opnames zijn pas in de zomer van 2017. “Dat is wel heel erg mooi. We hebben alle tijd om alles te mobiliseren.”

De bejaardenshow van Geer en Goor is één van de genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring. Donderdag is de uitreiking. “Nu het dichterbij komt, vind ik het toch wel heel erg spannend worden. Het is gewoon zo onwerkelijk als je als klein jongetje al hebt zitten dromen van zoiets en straks sta je daar. Dat is zo gek.”

Gordon heeft Joling maandag bij de vergadering nog gesproken over de prijs. “Dan zegt ‘ie: ‘Corrie, ik heb er alles aan gedaan jongen. Ik heb bij elk optreden gezegd dat ze moeten stemmen.’ Hij is er absoluut mee bezig.”

John de Mol was er ook bij. Hij zei: ‘Weet je wat ik nou zo stom vindt aan die prijs? Dan win je die prijs en dan heb je één ring.’ Sommige programma’s maak je met acht mensen. Voor The Voice heeft hij toen acht van die ringen laten maken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen