‘RTL 5-comedy All-in Kitchen is on-Nederlands’

De komedieserie All-in Kitchen die vanavond in première gaat op RTL 5, na de soap van Barbie, voelt on-Nederlands aan. Dat zegt acteur Géza Weisz vandaag in het AD. All-in Kitchen, waarin goede vrienden Géza Weisz en Javier Guzman op zoek gaan naar een nieuw doel, appartement én vrouw in hun leven, is een serie over onderlinge vriendschap. “Het is bijna een Friends-achtig groepje vrienden. Ik denk dat je snel van de karakters gaat houden. Er zit weinig drama in de serie“, zegt hij.

De serie is volgens Weisz ‘licht en vrolijk’. “Een comedy pur sang. Een beetje on-Nederlands. We maken hier weinig series met afleveringen van een half uur“, zegt hij in de krant (via Blendle).

Het nieuwe doel van de vrienden in de serie is het runnen van een restaurant. In de afgelopen maanden werd het voormalige Old School Restaurant in Amsterdam omgetoverd tot de filmset van All-in Kitchen.

De filmset is inmiddels omgetoverd tot pop-uprestaurant. Vanaf vandaag is het restaurant officieel geopend voor publiek en kan iedereen eten in de stijl van de serie.

All-in Kitchen is om 21.30 uur te zien op RTL 5.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen