Linda de Mol tegenover Sylvie Meis op oudejaarsavond

Tv-koningin Linda de Mol en tv-diva Sylvie Meis gaan de strijd met elkaar aan op oudejaarsavond. Waar RTL 4 zoals vertrouwd Ik Hou Van Holland inzet op de laatste dag van het jaar, brengt SBS 6 voor het eerst een oudejaarsspecial van Wedden Dat Ik Het Kan. Dat blijkt uit de decemberschema’s. Wedden Dat Ik Het Kan, dat Meis samen presenteert met Jeroen van der Boom, ging afgelopen zaterdag in première. Komend weekend staat de show voor het eerst tegenover Ik Hou Van Holland.

Wedden Dat Ik Het Kan is van start gegaan met een voor SBS 6 mooie 849.000 kijkers, maar het is niet ondenkbaar dat het programma straks wordt verpulverd door de seizoenspremière van Ik Hou Van Holland.

Hoewel beide shows nog niet tegenover elkaar hebben gestaan, heeft SBS 6 nu al genoeg vertrouwen in Wedden Dat Ik Het Kan om de oudejaarsstrijd aan te gaan met Ik Hou Van Holland.

Ik Hou Van Holland zal op oudejaarsavond worden voorafgegaan door de oudejaarsconference van Javier Guzman, terwijl de lead-in van Wedden Dat Ik Het Kan een cabaretvoorstelling van Tineke Schouten zal zijn.

NPO 1 trakteert de kijker op de laatste dag van het jaar op De TV Draait Door en een oudejaarsconference van Claudia de Breij.

December

De decemberprogrammering van RTL 4 en SBS 6 zit bomvol met films. Zo zendt RTL 4 op 19, 20, 21 en 22 december Nederlandse films als Soof uit en worden op 27 en 28 december de sprookjesfilms herhaald die de afgelopen jaren te zien waren op Nieuwjaarsdag.

SBS 6 komt met de premières van drie grote films, namelijk The Hobbit 3, Lord of the Rings 3 en Maleficent.

Verder komt RTL 4 als vertrouwd met de All You Need Is Love Kerstspecial op kerstavond en brengt de zender op 29 december een special van Puur Geluk.

SBS 6 komt op woensdag 21 december met een special van Surprise Surprise.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen