Lauren Verster leest graag roddels over tv-vrouwen

Lauren Verster heeft er begrip voor dat de roddelbladen en roddelsites over haar privéleven schrijven. Dat vertelt de AvroTros-presentatrice in een interview met weekblad Party. Zelf leest Verster ook graag privénieuwtjes. “Ik begrijp het wel. Als ik zelf iets lees over een bekende Nederlander – ik vind Katja Schuurman, Eva Jinek en vroeger Daphne Bunskoek heel interessant – wil ik ook alles weten over hun liefdesleven. Het zit er bij mij ook een beetje in“, zegt de presentatrice.

Het is interesse in het onbereikbare, aldus Verster. “Ik wil dan toch weten hoe iemand leeft. Ik doe er zelf ook aan mee.”

Toch is het minder leuk als het over jezelf gaat, aldus Verster. “Als het over mij gaat, voelt het kwetsbaar. Er worden altijd andere mensen bij betrokken, dat maakt het gevoelig.”

Vooral tijdens haar relatie met Jort Kelder werd er veel over Verster geschreven. “Dat men in persoonlijke dingen van mij geïnteresseerd is, voelt heel kwetsbaar. Als mens heb je maar een klein hartje en ik heb niet altijd zin om stukken daaruit weg te geven.

Verster is bekend van programma’s als Lauren Op Ibiza.

Foto: RTL

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen