Jim Bakkum belt Gordon: ‘Jij maakt ruzie met iedereen’

RTL 4-presentator Gordon en FOX-gezicht Jim Bakkum hebben telefonisch ruzie gemaakt. Dat heeft Gordon onthuld op Radio 538. Gordon heeft met collega’s een afscheids-cd opgenomen. Die duetten worden in november tijdens twee afscheidsconcerten ten gehore gebracht. Ook Bakkum zou van de partij zijn, maar hij zegde zijn optreden onlangs af. Daarom besloot Gordon het liedje dat hij met Bakkum had ingezongen, afgelopen maandag opnieuw in te zingen met Thomas Berge.

Gordon deelde maandag een behoorlijke sneer uit aan Bakkum door op Facebook te zeggen: “Even een compliment aan Thomas Berge. Een duet ‘overnemen’ van iemand is al een opgave op zich maar als je het dan ook nog weet te overtreffen ben je echt gemaakt voor het vak!

De tv-ster en zanger zegt nu op Radio 538 dat hij het jammer vindt dat Bakkum is afgehaakt. “We wilden al heel lang iets met elkaar opnemen, omdat ik heel erg fan ben van hem. Een halfjaar geleden zijn we de studio ingedoken en ik heb hem gevraagd als gast voor mijn afscheidsconcert. Dat was helemaal geregeld.

Drie weken geleden kreeg ik een mailtje van zijn management dat hij toch niet kan op de 29ste. Ik zei: ‘Afspraak is afspraak.’ Hij moest een programma doen. Ik zei: ‘Kun je dan niet met de productie regelen dat je eerder begint, want je hebt ’s avonds een concert.’ Ik bedoel: die plaat is opgenomen, dan kun je niet zomaar afzeggen.”

De twee hebben nu telefonisch contact met elkaar gehad. “Ja, maar dat was niet zo leuk. Voor Jim in elk geval, ha ha. Weet je wat ik zo raar vind? Dat mensen verbaasd zijn dat je boos bent als mensen zo doen. Het eerste wat hij zei is: ‘Zie je wel, je bent echt zo, je maakt met iedereen ruzie.’ Ik zei: ‘Ik maak geen ruzie, maar iedereen zou toch diep teleurgesteld reageren?’ Maar goed.

Met Berge heeft Gordon een oplossing gevonden voor het probleem. “Ik was ontzettend blij, want Thomas Berge doet sowieso mee aan het concert en heeft nu het nummer ingezongen. Echt fenomenaal. Jim heeft ook een geweldige stem, maar Thomas kan gewoon waanzinnig zingen ook.

Foto: FOX

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen