Dennis Storm stopt met televisiemaken

Dennis Storm stopt ook met zijn laatst overgebleven programma 3 Op Reis. Hij is even klaar met televisiemaken. Dat maakt de BNN-presentator bekend op Instagram. Storm is toe aan een nieuwe uitdaging in het leven. Daarom ziet hij zich genoodzaakt om een streep te zetten onder televisie. “De afgelopen tien jaar heb ik ruim 150 reisreportages mogen maken en gedurende die tijd waren mijn andere interesses zoals schrijven, regie, design, fotografie en lui op het strand hangen slechts bijzaak.”

Reizen is ook een passie, maar dat gaat hij niet meer doen op tv. “Ik hou nog steeds zielsveel van dwalen op grote vliegvelden en samen met collega’s landen als Albanië, Oman of Chili ontdekken maar ik haal simpelweg geen plezier meer uit presenteren. Begin dit jaar heb ik daarom besloten om te stoppen met 3 Op Reis.”

Nu hij stopt met tv valt een belangrijk deel van zijn inkomen weg. “Het zou makkelijk zijn om er vanwege de liefde voor het reizen of het salarisstrookje nog een paar jaar aan vast te plakken maar gelukkiger word ik van tijd vrijmaken voor die andere interesses.

Wie weet komt er ooit nog eens een programma op mijn pad waar ik weer voor 100% voor wil gaan, zeg nooit nooit. Maar voor nu: Bedankt voor het kijken! En de groeten.

Foto: BNN/Leslie Borgers

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen