Dennis Storm stopt met televisiemaken

Geplaatst op Wed 19 Oct 2016 om 9:00

Dennis Storm stopt ook met zijn laatst overgebleven programma 3 Op Reis. Hij is even klaar met televisiemaken. Dat maakt de BNN-presentator bekend op Instagram. Storm is toe aan een nieuwe uitdaging in het leven. Daarom ziet hij zich genoodzaakt om een streep te zetten onder televisie. “De afgelopen tien jaar heb ik ruim 150 reisreportages mogen maken en gedurende die tijd waren mijn andere interesses zoals schrijven, regie, design, fotografie en lui op het strand hangen slechts bijzaak.”

Reizen is ook een passie, maar dat gaat hij niet meer doen op tv. “Ik hou nog steeds zielsveel van dwalen op grote vliegvelden en samen met collega’s landen als Albanië, Oman of Chili ontdekken maar ik haal simpelweg geen plezier meer uit presenteren. Begin dit jaar heb ik daarom besloten om te stoppen met 3 Op Reis.”

Nu hij stopt met tv valt een belangrijk deel van zijn inkomen weg. “Het zou makkelijk zijn om er vanwege de liefde voor het reizen of het salarisstrookje nog een paar jaar aan vast te plakken maar gelukkiger word ik van tijd vrijmaken voor die andere interesses.

Wie weet komt er ooit nog eens een programma op mijn pad waar ik weer voor 100% voor wil gaan, zeg nooit nooit. Maar voor nu: Bedankt voor het kijken! En de groeten.

Foto: BNN/Leslie Borgers
23 Reacties op “Dennis Storm stopt met televisiemaken”


 1. Meneer Kaktus

  Respect!

  @Gordon, lees je mee?

 2. Herman

  Klasse beslissing. Je hart volgen en niet de poet

 3. Martijnjdd

  Jammer, ik vind hem een prettige presentator bij 3 op Reis.

 4. Jan

  Dappere beslissing, want bij 3 op Reis was de passie er echt al heel erg lang uit, met zn inspiratieloos voorgedragen tekstjes.

  Hopelijk gaat ie nu iets doen waar hij wél de motivatie voor op kan brengen.

 5. Jeroen

  Kunnen veel RTL presentatoren voorbeeld aan nemen…,

 6. Mrs. Visser

  Respect voor je źelfkennis. Ze zoeken nog vakkenvullers.

 7. Erik

  Stoer van hem !

 8. Alex

  Ik had gehoopt dat dat programma waar mensen van oude troep nieuwe spullen gingen maken nog terug kwam.
  Het had wel wat, je krijgt de nijging om zelf aan de slag te gaan

 9. Badoem

  Opgeruimd staat netjes.

 10. gtstfites

  o noemt hij dat tevelisie maken??

 11. Leuk Weer

  @Jeroen en meneer Kaktus;
  Ik zal het nog maar weer eens uitleggen: Zij werken bij een commercieel bedrijf en niet bij een staatsbedrijf!!

  Leuke gozer.
  Maar als je geen motivatie meer hebt om van de belastingcentjes de wereld rond te reizen dan moet je stoppen.
  Hij gaat dus nu echt werken, goed voor hem!

  Trouwens al die commerciële reisprogramma’s op de staat tv zouden verboden moeten worden.

 12. Alex W

  Dennis is gaan denken dat hij echt iets kan. Hij gaat heel veel spijt krijgen van deze beslissing. Zoals een boyband waarvan er eentje denkt dat hij het wel alleen kan en blijkt van niet. Hij is niet bijster intelligent en verre van een groot tv talent. Moet juist heeeeeeeeeel blij zijn dat hij zo’n topbaantje had. Wat een spijt straks. Dag Dennis

 13. Herman Hoogsteder

  Prima beslissing.Als je werkelijk niets kan moet je er gewoon mee stoppen.Helaas lopen er nog vele rond die dat niet door hebben.

 14. kijker

  Goed Nieuws!

 15. gtstfites

  Jammer hij was 1 van de beste presentatoren die er nog waren bij BNN.

 16. Anonymous

  of moet hij gewoon weg???

 17. Ans

  Jammer. Lekker ding.

 18. Vleesvis

  Jammer!

 19. Hans

  Dat is nou karakter en lef! Gewoon stoppen als je er niet meer achterstaat. En niet zo slap zijn om het alleen voor het geld en de roem te doen. Klasse!

  Paul de Leeuw, Gordon, Winston G en vele andere slapjanussen op het Mediapark: lezen jullie mee?

 20. Bart

  10 jaar bij de NPO en je kunt blijkbaar vervroegd met pensioen. Mooi werk knul. Iedereen zou hetzelfde doen. Maar er klopt geen fuck van.

 21. Anonymous

  @Leuk Weer Zal het je nog een keer uitleggen. Daar betalen we allemaal net zo goed voor. Sterker nog dat is meer dan dat beetje belasting geld wat er naar de NPO gaat. En nee dat komt niet alleen maar van grootgrutters als Unliver af maar zo’n beetje van alles wat je in de winkel koopt. Los nog van het geld wat je aan de kabel, internet en telefoon bedrijven betaald.

 22. Daan

  Jammer, is/was een leuke gewone presentator zonder pretenties en met wat zelfspot. Zag hem liever bij BNN dan de veel te zelfingenomen Tim.

 23. Anonymous

  Dennis Storm, Zette als hij een in zijn ogen serieus programma presenteerde ineens een grote bril op. Inwisselbaar bij 3 op reis. Heeft verder vooral meegelift op de carrière van Valerio Zeno. Hij heeft diens carrière eigenlijk vertraagd en tevens iemand anders de kans ontnomen die wel heel graag op televisie had gewild toen ze Storm namen.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.