Carlo Boszhard wil nog steeds Erland Galjaard achterna

Carlo Boszhard heeft nog steeds de ambitie om op een bepaald punt in zijn carrière programmadirecteur van een tv-zender te worden. Dat vertelt de RTL 4-ster in de Vriendin. Boszhard filosofeert regelmatig over zijn toekomst met de bekendste programmadirecteur van Nederland: Erland Galjaard. “Over de toekomst praat ik veel met Erland Galjaard, de programmadirecteur van RTL. Wat hij doet, lijkt mij ook leuk. Maar dan natuurlijk wel eerst bij een kleinere zender.

Boszhard weet dat hij niet altijd presentator kan blijven. “Ik ben aan het nadenken over de dingen die ik straks moet en wil gaan doen naast het televisiewerk. Ik ben alweer 28 jaar op tv, waarvan 25 jaar bij RTL. Ik hoef heus niet altijd die presentator te blijven.

Tot je pensioen op tv blijven is een zeldzaamheid. “Er staat een nieuwe generatie te popelen om het van me over te nemen.

Overigens laat Boszhard weten dat hij in de toekomst ook wel zou willen regisseren of monteren. “En wist je dat ik ook musicals schrijf voor groep act? Voor Benny Vreden Musicals. Elk jaar wel twee!

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen