BNN-VARA feliciteert Gerard Ekdom: ‘Hoer 1 jaar’

Geplaatst op Wed 05 Oct 2016 om 10:33

Het is vandaag precies een jaar geleden dat Gerard Ekdom begon met zijn ochtendshow op Radio 2. Hij heeft daarom taart gehad van BNN-VARA. Dat vertelt de radio-dj op Twitter. Ekdom keek wel even raar op toen hij de verpakking van het gebak openmaakte, want op de taart staat ‘Hoer 1 jaar’ in plaats van ‘Hoera 1 jaar’. Mogelijk is de letter ‘a’ er tijdens het transport van af getrild. “Dank BNN-VARA voor de taart…“, zegt de radio-dj, met daarbij een huilen-van-het-lachen-smiley.

Ekdom stond gisterenavond al even stil bij zijn eenjarig jubileum. “Exact een jaar geleden zette ik voor het eerst mijn wekker om 4.30 uur…“, twitterde hij.

De radiomaker is één van de weinige presentatoren van de NPO die meer verdient dan de salarisnorm. Hij krijgt elk jaar 288.000 euro op zijn rekening gestort van BNN-VARA.

De best betaalde dj bij de NPO is Giel Beelen, die binnenkort stopt met zijn ochtendshow op 3FM. Hij harkte vorig jaar 440.410 euro binnen.

Foto: Michel Schnater/VARA
10 Reacties op “BNN-VARA feliciteert Gerard Ekdom: ‘Hoer 1 jaar’”


 1. Mike

  BELACHELIJK DIE BEDRAGEN!!!!

 2. Guikje

  Topprogramma. Gefeliciteerd Gerard.

 3. Anonymous

  Inderdaad gaat helemaal nergens over.

 4. Anonymous

  Buitenproportionele bedragen voor wat babbelen en muziek draaien. Totaal in geen verhouding tot beroepen die er echt wat toe doen.

 5. Fan

  Gefeliciteerd Gerard😀💐🍷🍺🍰🎂

 6. Kaaskijker

  Ekdom is goed. Die man snapt wat radio hoort te zijn.
  Die taart vind ik ook humor. :)

 7. Marielle

  Beetje goedkope grap hé Gerard Ekdom, het is overduidelijk dat je zelf de a eraf hebt gehaald… beetje de taartenbakker voor schut zette, schaam je…

 8. PeDante lul

  Dan nog liever Sander de Heer wat een klote muziek draait die gozer zeg.

 9. Walter

  Het is misschien belachelijke salaris, maar hij is wel beter dan Beelen (die nota bene het dubbele krijgt; dat is helemaal absurd). Giel Beelen, de mannelijke Kim-Lian op de radio (oftewel = flop).

 10. Dean

  Dus je krijgt meer dan 2 ton per jaar voor babbelen op de radio en krijgt op de koop toe nog een taart als je dat een jaar lang doet.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.