AutoWeek voortaan elke week op Veronica

Tijdschrift AutoWeek is voortaan ook te zien op televisie. Het dertig minuten durende Autoweek TV gaat aankomende nacht om 00.30 uur in première op Veronica. Dat heeft Sanoma, eigenaar van het blad én de zender, vandaag laten weten. AutoWeek TV is een compilatie van de allerbeste autovideo’s gemaakt door de AutoWeek-redactie. Het krijgt een vaste plek in de late night-programmering op de vrijdagavond van Veronica. Het is een uitbreiding van de samenwerking eerder dit jaar.

Beide partijen bundelden de krachten toen met de April AutoMaand. “Na de succesvolle samenwerking in de April Automaand ben ik blij dat Veronica en Autoweek deze samenwerking structureel kunnen voortzetten“, zegt zenderbaas Bastiaan van Dalen.

De kijker kan op vrijdagavond genieten van nieuwe afleveringen Top Gear, de Jupiler League en vanaf nu ook de allerbeste video’s van Autoweek’s online platform tijdens Autoweek TV.

Walter van Maren, contentdirecteur van AutoWeek, is blij met de samenwerking. “Veronica en AutoWeek vullen elkaar als natuurlijke partners aan. Veronica vanuit de rijke en meer recente TV-geschiedenis met De Heilige Koe en Top Gear. AutoWeek als onbetwist nummer 1 auto media merk van Nederland.”

De TV-doelgroep samen met het online en papieren bereik van AutoWeek is de volgende logische stap in het bedienen van de partners op alle platforms.

Het nieuwe seizoen van Top Gear begint volgende week vrijdag op Veronica.

Foto: Sanoma

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen