Angela Groothuizen krijgt hartverzakking in RTL Live

Angela Groothuizen kreeg vrijdag de schrik van haar leven in RTL Live, de vijf-uurshow die ze sinds kort presenteert. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Haar hoofdgast in de studio was Carlo Boszhard en die besloot om Groothuizen even goed te grazen te nemen. Aan het begin van de uitzending richtte Groothuizen zich tot de kijker om te vertellen wat ze allemaal in haar programma had. Ondertussen besloot Boszhard om haar te besluipen, zonder dat ze het door had.

Toen Boszhard vlak achter haar stond, begon hij heel hard te schreeuwen. Daar kreeg Groothuizen een hartverzakking van. “God! Ik wist het“, riep ze uit.

Groothuizen probeerde zich niet van de wijs te laten brengen en begon het interview alsof er niets gebeurd was. “Ik zie een hele boze Angela met dat oog“, zei Boszhard nog. Groothuizen: “Het geeft helemaal niet.”

Overigens leek Groothuizen tijdens de uitzending niet helemaal bij de les. Later in de uitzending hield ze een telefonisch interview met Wil, de moeder van Boszhard, maar tijdens dat interview gedroeg Groothuizen zich nogal vreemd.

Toen Wil een vraag stelde aan Groothuizen (rond minuut 22:15), besloot zij haar abrupt af te kappen. “Wil, dankjewel, dat was het. Ik wil nog even heel snel naar Carlo, want je bent zo druk met de TV Kantine.

Boszhard: “Ja, jij bent ook lekker druk zo te zien.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen