AD prijst Wedden Dat Ik Het Kan, maar uit ook kritiek

Tv-recensent Angela de Jong van het AD heeft met haar gezin veel plezier beleefd aan de nieuwe zaterdagshow Wedden Dat Ik Het Kan van SBS 6, maar ze is ook kritisch. Dat is vandaag te lezen in de krant. De Jong keek het programma van Sylvie Meis en Jeroen van der Boom samen met haar kinderen van 10 en 8, die hun computerspelletjes ervoor aan de kant schoven. Een wereldwonder, aldus De Jong in haar tv-column. “Ze vonden de weddenschappen fascinerend.

Er was onder meer een spectaculaire act met een man die over rijdende auto’s sprong. “Topshow, concludeerden ze na afloop. En hadden één dringende vraag: of ik alvast wilde beloven dat ze het volgende week weer mogen zien.

Ook De Jong vond dat het ‘lekker wegkeek’, maar keek ook door Sylvie Meis heen, ‘die zichtbaar haar best deed zo gezellig en spontaan mogelijk over te komen’.

Als je het programma nog van vroeger kent met Jos Brink en Sandra Reemer, dan valt dit toch een beetje tegen, aldus De Jong.

Vroeger verbonden de BN’ers en presentatoren hun lot aan de afloop van weddenschappen en dat is nu niet meer zo. “Nu was het zo kaal.

Jammer, zegt ze. “Waarom is nou juist dat onderdeel geschrapt? Te duur? Te bewerkelijk?

De tv-column van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen