Tv-presentator Jörgen Raymann bijna schuldenvrij

Geplaatst op Mon 19 Sep 2016 om 10:22

Jörgen Raymann heeft bijna geen schulden meer. Dat zegt de presentator in weekblad Privé. Jarenlang was Raymann bij de NPO hét gezicht van multicultureel Nederland, maar zijn programma’s werden steeds slechter bekeken. In maart stopte zijn laatste programma: Dat Ding Van Tante Es. Het heeft effect op zijn portemonnee. “Door bezuinigingen kreeg ik steeds minder programma’s en dat merkte ik ook in de portemonnee. In drie jaar tijd halveerde mijn omzet en ik bouwde schulden op.

Inmiddels gaat het weer iets beter met Raymann. “Het zijn schulden die ik overigens al weer voor een groot deel heb afgelost. De situatie waarin ik raakte, was verschrikkelijk, maar ‘gelukkig’ was het niet de eerste tegenslag in mijn leven.”

Raymann zat niet bij de pakken neer. “Door ervaringen uit het verleden weet ik inmiddels hoe ik met ups en downs moet omgaan en wat er voor nodig is om een doorstart te maken.”

Door de zekerheid van twee eigen tv-programma’s kwam ik op een gegeven moment in een soort comfort zone terecht, waarbij je jezelf niet meer vernieuwt en het gevoel krijgt misschien op het verkeerde pad te raken. Als je dan een keer valt, is dat niet erg.

Het grote Privé-interview met Jörgen Raymann kunt u lezen via Blendle.

Foto: Jeroen Les Fotografie/NTR
11 Reacties op “Tv-presentator Jörgen Raymann bijna schuldenvrij”


 1. lvs2015

  Tja..alsof dat nieuws is. Non-nieuws alsof iemand ook maar opkijkt van dit verhaal aangezien Raymann misschien het voorbeeld was van multicurtureel Nederland en daar altijd dik voor gesubsiideerd werd,alias via het Belastingstelsel bij de NPO altijd dik voor betaalt werd. Want denk niet dat Raymann een supermarkt salaris kreeg. Zeg maar richting een salaris dat richting die van een chirurg gaat op jaarbasis. Dus medelijden mee hebben? Absoluut niet,zeker niet als je weet dat hij en velen van zijn mede-salonsoclalisten vriendjes zoals Paul de Leeuw en consorten ook deel uitmaakten van de Quincy Gario leugen van dat Zwarte Pier racistisch is en dus moest verdwijnen terwijl Raymann jarenlang daarvoor in Nederland en…in Suriname daar nooit en te nimmer een punt van maakte. En zoals je ziet: “What goes around,comes around”alias bad karma pakt je terug.

 2. Anoniempje

  Heeft hij ooit weleens van sparen gehoord,…ik wel…ik heb daarom ook nooit geldproblemen…en ook nooit gehad.

 3. Mollie

  @lvs2015

  Alias u bent een dikke debiel!

 4. Anonymous

  Laat dit een les zijn voor Jandino.
  Hij laat een miljoenenvilla bouwen, komt ook uit
  grote armoede.
  Dit soort mensen gaan gelijk bakken met.geld uitgeven en op
  veel te grote voet leven.

 5. Anonymous

  Anonymous
  maandag 19 september 2016 om 11:02
  En wat dacht je dat dat kunstgebit van hem gekost heeft

 6. Wim Bosboom

  Hij gaf gewoon te veel uit :met Sweet 16 van MTV als grote voorbeeld. Een miljonairsverjaardag voor je dochter betalen ,dat kan niet van een NPO-salaris .

 7. noman

  Hij bouwt weer gelijk schulden op, een wat slimmer mens denkt minder inkomen, ff rustig aan, nee hoor gewoon blijven bigspenden

 8. Tante Truus

  Raymann is, wat men in het Engels en “one trick pony” noemt. Veel politiek correct geleuter, waar je na enkele afleveringen en beetje moe van wordt. Beetje niveau, blanken zijn niet zo soepel in de heupen.
  Misschien dat het financieel mis ging met zijn theatertournee. Dat is inderdaad het risico als ondernemer. Dan is hij natuurlijk afhankelijk van de kaartverkoop. Maar van zijn NPO salaris zou hij goed kunnen leven.
  Het is als cabaretier tegenwoordig niet meer not done om regelmatig bij de commerciële omroepen te verschijnen. Iedereen doet dit om lekker te kunnen cashen. En je kunt het niemand kwalijk nemen.

 9. Mark

  Misschien wat minder luxe leven???

  Hij zal allicht nog wel een ton per jaar hebben aan theater, lezingen, schnabbels.

 10. mark

  Al moet hij uit de vuilnisbak eten dan nog zal ik hem een schop geven, deze man heeft altijd neergekeken op “de gewone man”, vervelende z💲k.

 11. Anonymous

  Mark, ouwe rimmer!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.