Realitymonster Michella Kox terug met realityserie

Michella Kox, bekend als het realitymonster van RTL 5, keert terug in de schijnwerpers. Ze komt vanaf woensdag met de vijfdelige realityserie ‘Michella Kox: De Rijdende Vechter’ op de online videodienst RTL XL. Dat heeft RTL vandaag laten weten. De Kox-serie volgt volgens RTL na ‘het enorme succes’ van de RTL XL-serie Dave Het Huis Uit met Dave Roelvink. “De eerste aflevering werd binnen een week meer dan 200.000 keer bekeken“, aldus een woordvoerder van RTL.

Dave Het Huis Uit heeft sinds de start gezorgd voor een uitbreiding van de doelgroep op RTL XL, waardoor het platform vooral ook jongere kijkers weet te bereiken“, stelt de persvoorlichter.

De Kox-serie moet voor een verdere uitbreiding zorgen. In vijf afleveringen, die elke woensdag om 18.00 uur online komen te staan, zien we hoe de uitgesproken Michella Kox het land in gaat om ruzies en problemen op te lossen.

Kox is bekend van onder meer Echte Meisjes In De Jungle en Dames In De Dop.

RTL XL is de online videodienst van RTL, waarmee men tv-programma’s van RTL kan terugkijken en extra content kan bekijken. De site staat los van Videoland, RTL’s eigen Netflix.

Michella Kox: De Rijdende Vechter wordt geproduceerd door Tuvalu Media.

Recentelijk kwam Kox nog in het nieuws, vanwege haar mening over het Zaanse straattuig. Ze liet weten dat ze hen graag onder wil poepen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen