Shawn Mendes-fans ergeren zich dood aan Luuk Ikink

Fans van de 18-jarige Canadese superster Shawn Mendes ergeren zich er ontzettend aan dat RTL Boulevard hem voortdurend neerzet als homoseksueel die nog in de kast zit. Dat blijkt uit reacties op sociale media. Frank Dane hield vorige week een interview met Mendes en toen werd al uitgebreid gesproken over of hij nou homo is of niet. “Ik stond met mijn rug naar hem toe maar dat doe ik voortaan maar niet meer“, werd daarbij gegrapt, verwijzend naar homoseksuele activiteiten.

Hoewel fans van Mendes dat onder de gordel vonden, besloot Ikink gisterenavond om verder te gaan met het neerzetten van de zanger als kasthomo.

Ikink liet een Instagramfoto van Mendes zien met een muzikale collega en deed de kijker geloven alsof dat zijn vriend is. “Er was een kleine discussie over of hij nou homo is of niet. Hij heeft nu een foto gepost van zijn nieuwe vriend, hartstikke tof“, zei de presentator.

Voor kijkers die niet weten dat Ikink continu grappig probeert te zijn, leek het daardoor net alsof Mendes uit de kast is gekomen en zijn vriend heeft gepresenteerd. En dat terwijl Mendes heeft ontkend homoseksueel te zijn.

Fans reageren woest. “Oh my god jij weet ook niet van ophouden hè? Krijg je niet genoeg aandacht of zo? Misschien is dat de reden dat je dit alles doet“, zegt Jane.

Anna begrijpt niet waarom RTL Boulevard zo bezig is met de seksuele voorkeur van Mendes. “Ja en, wat dan nog?? Maakt toch niks uit!!

Ikink heeft zijn excuses aangeboden. “Ok, sorry! Het was maar een grapje! En door.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen