AD constateert: ‘Nog steeds geroddel in Boulevard’

RTL Boulevard mag dan wel in een nieuw jasje gestoken zijn, roddelen kunnen de presentatoren nog als vanouds. Dat constateert tv-recensent Angela de Jong vandaag in het AD. Het nieuws over de scheiding van Angelina Jolie en Brad Pitt wordt uitgebreid besproken in RTL Boulevard. Dinsdag was er zelfs een liveschakeling met een correspondent in de VS. “Zo’n zeven minuten wisten Beau, Peter van der Vorst en Amerika-correspondent Michiel Vos erover vol te ouwebeppen.

Elk detail werd ‘drie keer omgedraaid’, aldus De Jong. Van Erven Dorens suggereerde dat het een ‘bloedige strijd’ gaat worden en Van der Vorst begrijpt de situatie ‘als blijkt dat Brad werkelijk te veel zuipt en wiet rookt’.

Juist dit soort geroddel wilde Luuk Ikink niet hebben in het nieuwe RTL Boulevard. Hij is namelijk meer van het speculeren. “In de ogen van Luuk is dit vast geroddel. Maar ik zuchtte opgelucht. Boulevard is gelukkig nog steeds Boulevard“, aldus De Jong in de krant (via Blendle).

Ook woensdag besprak RTL Boulevard de huwelijksperikelen van Jolie en Pitt. Bridget Maasland vroeg aan hun collega’s waar ze waren toen ze het nieuws hoorden en Gerard Joling sprak zijn vermoeden uit dat Pitt op de set is vreemdgegaan. “Zij is wóest geworden. Dat is de reden, honderd procent.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen