‘Zit je op Tinder? Dat doen bekende mensen niet!’

De manager van Géza Weisz schrok zich een hoedje toen hij ontdekte dat de acteur op Tinder zat. Dat vertelt de acteur in Veronica Magazine. Manager Nathan Moszkowicz, de zoon van, vindt dat niet kunnen. “Ik heb ooit een week op Tinder gezeten, totdat mijn manager mij verontrust opbelde: ‘Jíj kan niet op Tinder! Dat doen bekende mensen niet!’ Ik dacht eerst: laat mij ook eens genieten van het leven. Maar ik heb mijn account braaf verwijderd. Als niemand het wist? Dan koos ik voor Tinder.

Online daten is voor BN’ers bijna niet te doen. Daarom zocht Weisz een alternatief. “In LA heb ik weleens een app gedownload, een soort Tinder voor min of meer beroemde mensen, je moest een bepaald aantal Instagram-volgers hebben. Leuk hoor, maar dan heb je een match met een vrouw in Chicago. En dan? Toch blijft het trekken, dat swipen is een guilty pleasure.

Toch komt hij in zijn werk genoeg mooie dames tegen, zoals Yolanthe Sneijder-Cabau. “Ik heb twee jaar met haar samen mogen werken en zij is een van de leukste vrouwen die ik ooit heb ontmoet. Ik had misschien een beetje een vooroordeel, maar daar klopte niets van. Zij was direct one of the guys.

Het is dat ze op lange mannen valt, anders had ik zeker een poging gewaagd.

Het lijkt erop dat Cabau snel een excuus heeft verzonnen. Haar man Wesley Sneijder is één centimeter korter dan de gemiddelde Nederlandse vrouw.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen