Sywert zet adres Hans van der Togt op Twitter

Foto: Elvin BoerDWDD-bekendheid Sywert van Lienden heeft het adres van Hans van der Togt op Twitter gezet, zodat mensen een kaartje naar hem kunnen sturen. Dat is te zien op het sociale medium. Van der Togt gaf dit weekend in het AD een uiterst openhartig interview over zijn eenzaamheid. Het vraaggesprek werd veelvuldig gedeeld via Twitter en ook door Van Lienden. “Arme Hans van der Togt. Is verschrikkelijk eenzaam, blijkt uit interview. Kaartje sturen?“, twittert hij, waarna het adres volgt.

De onthulling van Van Lienden wekt behoorlijk wat verbazing onder zijn volgers. “Doe niet zo debiel! Je gaat toch geen privé-adres de wereld in slingeren“, twittert Laurens.

Sjeee, adres openbaar gemaakt? Mag dat zomaar? Blij dat ik Hans van der Togt niet ben!!“, zegt Els. En Negin: “Ik hoop dat je toestemming hebt gevraagd om z’n adres openbaar te maken.”

Volgens Van Lienden heeft hij helemaal geen toestemming van Van der Togt nodig. “Derde hit op Google als je zijn naam intikt. Publieke info dus. Aardig bedoeld gebaar – niets meer niets minder. En info die je op pagina 1 van Google resultaten vindt.

Van Lienden heeft zijn tweet tot verbazing van zijn volgers niet verwijderd: “Kenmerk linksmens: Denken voor anderen mensen wat goed voor ze is zonder de betreffende persoon te vragen. Just sayin‘”, zegt een volger.

Recentelijk ergerde Van Lienden toen Wilfred Genee op de radio iets persoonlijks over hem onthulde: op 25-jarige leeftijd heeft Van Lienden een kind verwekt.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen