Patty Brard denkt dat RTL Boulevard het lastig krijgt

Foto: SBSPatty Brard denkt dat het nieuwe RTL Boulevard, dat vanavond van start gaat, het lastig krijgt. Dat vertelt de Shownieuws-ster in weekblad Weekend. Het nieuwe RTL Boulevard verlegt de focus van showbizz naar een hele rits andere onderwerpen, zoals lifestyle. “Ik gun ze alle succes van de wereld, maar ik weet nog goed hoe moeilijk wij het gehad hebben toen we met Shownieuws dagelijks Show Vandaag gingen doen, lekker met meer nieuws dan alleen entertainment“, zegt ze.

Show Vandaag werd eind 2013 gelanceerd als dagelijks programma van 17.30 tot 18.30 uur op SBS 6, maar flopte genadeloos. “Wij vonden het gezellig en enig om te doen“, zegt de diva, die wél genoot van de vele uiteenlopende onderwerpen.

Op de bank van Show Vandaag namen voedseldeskundigen, stylingdeskundigen en andere deskundigen plaats, samen met BN’ers. “Maar wat wilde het publiek? Entertainment, keihard entertainmentnieuws.

Het kan ze niet schelen of wij chiazaad eten, wat Melania Trump aan heeft en in welke film Carice zit. Het is heel simpel: wat gebeurt er in de showbizz? Wat kost het jurkje van Amalia en waar kan ik het kopen? Dat zijn feiten die we op een rij willen zien.

Brard wenst Luuk Ikink, de nieuwe presentator van RTL Boulevard, veel succes toe.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen