Maurice Wijnen baalt enorm van Jan Versteegh

Maurice Wijnen, showdeskundige van SBS 6, vindt dat Jan Versteegh een spannend moment in Ranking the Stars heeft verpest. Dat vertelde hij maandag laat in Shownieuws. Alle ogen van showjournalisten zijn gericht op Ranking the Stars, omdat lievelingsonderwerp Sabia Boulahrouz daar aan meedoet. Volgens Wijnen wordt ze daar maar door één iemand kritisch ondervraagd. “Onze eigen Patty zou je kunnen zeggen. Zij heeft wel de vraag gesteld die iedereen wel wilde stellen.

Brard ging de roze olifant in de kamer niet uit de weg. “Door gewoon op de vrouw af te vragen: ‘Was je nou zwanger, ja of nee?’ Helaas ging Jan Versteegh daar op dat moment een beetje doorheen schreeuwen. Heel dom voor een tv-maker, want we wilden nou net weten wat Sabia zou gaan zeggen.

Door er doorheen te schreeuwen heeft Versteegh een belangrijk tv-moment verpest, vindt Wijnen. “Nu had ze tijd om na te denken en kreeg je weer een politiek correct antwoord.”

Veel mensen vinden dat Boulahrouz sympathiek overkomt in Ranking the Stars, maar Wijnen gelooft nog steeds niets van haar. “Het is een charmeoffensief, maar ik geloof het niet, heel eerlijk gezegd.”

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen