Boer Zoekt Vrouw op eerste zondag nieuwe tv-seizoen

Boer Zoekt Vrouw, het meest bekeken amusementsprogramma van ons land, keert op deze eerste zondag van het nieuwe tv-seizoen voor even terug op de buis. In de kick off van Boer Zoekt Vrouw Internationaal worden de vrijgezelle boeren voorgeschoteld, die later dit seizoen schitteren in een hele serie afleveringen. Presentatrice Yvon Jaspers hoopt dat veel vrouwen vanavond in de pen klimmen. “Er is voor elke vrijgezelle vrouw met interesse in het boerenleven wat wils.

De boeren zijn immers heel uiteenlopend, aldus Jaspers. “De leeftijden, de karakters, de landen en bedrijven zijn allemaal zo verschillend dat er zeker iemand tussen moet zitten waar je hart sneller van gaat kloppen, haha. Maar je moet natuurlijk vooral zelf gaan kijken!

Of er na deze serie weer gewoon een Nederlandse editie komt? “De boeren zijn nog lang niet op! Zonder overdrijven kan ik zeggen dat er al weer honderden Nederlandse aanmeldingen zijn. Dus als het aan mij en de boeren ligt, kunnen we nog jaren vooruit. Nu nog een paar mooie brieven van vrijgezelle vrouwen die in zijn voor avontuur. Het belooft een heel mooie serie te worden!

Boer Zoekt Vrouw Internationaal trapt af na het Achtuurjournaal. De datingshow vormt een uitzendavond met de Musical Sing-A-Long.

RTL 4 is nog op vakantie en komt met een buitenlandse aflevering van Obese, terwijl SBS 6 na Wegmisbruikers begint met het nieuwe programma Stegeman Op De Bres.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen