Benten Wijnen hét nieuwe gezicht van Veronica

Benten Wijnen is hét nieuwe gezicht van Veronica. Dat heeft zenderbaas Bastiaan van Dalen vandaag bekendgemaakt in een column in Broadcast Magazine. Van Dalen heeft erg veel vertrouwen in zijn nieuwe zendergezicht. “Hij heeft deze zomer al even laten zien wat hij in zijn mars heeft met een leuk item voor Veronica’s Summertime: The Bucketlist over hoe je gratis op een festival kunt komen. Het lukte tot ieders verbazing en het item ging zelfs viral“, zegt de televisiebaas.

Op dit moment wordt overlegd wat Wijnen allemaal voor de zender gaat doen. “Samen met Benten gaan wij kijken hoe en waar we de kijker kunnen entertainen. Of uitdagen als het aan Benten ligt“, zegt Van Dalen.

Wel is duidelijk dat Wijnen Veronica gaat representeren, voegt een woordvoerster van de zender toe. “Benten is binnenkort overal te vinden waar ook Veronica te vinden is. Dus niet alleen op tv, maar ook online en op locatie zoals bij de Veronica filmvertoningen/-premières die de zender regelmatig organiseert.

Dit najaar presenteert Benten in elk geval weer korte filmreviews én Superguide’s Trailer Trash, waarin hij met een verrassende date filmtrailers beoordeelt. “Meer leuke projecten volgen.

Het vorige gezicht van Veronica was Tess Milne. Zij is na één seizoen RTL 5 inmiddels beland bij KRO-NCRV.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen