AD-lezers ergeren zich aan ‘zielige’ Hans van der Togt

Hans van der Togt hoeft niet te rekenen op medelijden van de lezers van het AD, waarin hij afgelopen weekend een bijzonder openhartig interview gaf over zijn eenzame bestaan. Dat is vandaag te lezen op de lezersbrievenpagina van de krant. Van der Togt, die vandaag in Pauw zit, krijgt flink om zijn oren van lezers. “Wat is er met jou gebeurd? Eenzaam, verlaten, alcoholist en veel te zwaar. Je speelt slachtoffertje, schetst een slecht beeld van jezelf en leeft doelloos toe naar je dood“, zegt Victor

Victor uit Gouda vraagt zich af waar het mis is gegaan met Van der Togt. “Je bent een slecht voorbeeld van de babyboomers“, zegt hij. “Je bent veel te jong om klagend weg te kwijnen.

Ook een lezer uit Dordrecht heeft geen medelijden met Van der Togt: “Mogen we voortaan verschoond blijven van ‘zielige’ verhalen als dat met oud-tv-presentator Hans van der Togt? Er zijn mensen die meer hebben meegemaakt dan Van der Togt en die toch niet bij de pakken neerzitten.

Volgens deze Dordrechtse lezer kan Van der Togt zichzelf nuttig maken door de weilanden in Friesland te gaan maaien. “Is ook nog eens goed voor de lijn.”

Lezer Nathalie vindt dat Van der Togt niet zo bij de pakken neer moet zitten. “Lieve Hans, is dit een keuze die je hebt gemaakt? Of laat je het gewoon maar gebeuren?“, vraagt ze zich af. “Kleine veranderingen zullen grote verschillen voor je maken, Hans. Sta op uit je stoel.

Lezer Dick geeft aan dat hij de foto bij het interview erg onflatteus vond. “Aan de andere kant moet gezegd worden dat de foto wel heel erg goed past bij het deprimerende interview met deze man.

Het AD-interview ‘Ik heb niemand om tegen te praten’ kunt u lezen via Blendle.

Lees ook: Sywert zet adres Hans van der Togt op Twitter (vanochtend)

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen