Selectielijst Gouden Televizier-Ring bijna compleet

Het Gouden Televizier-Ring Gala vindt over drie maanden plaats, de stembussen worden al over een maand geopend en dat betekent dat de selectielijst voor de tv-prijs steeds meer vorm krijgt. Deze is inmiddels bijna compleet. Dat heeft de organisatie laten weten. Elk kwartaal organiseert Televizier een voorronde waarbij de kijker vijf programma’s op de selectielijst kan zetten. Er zijn er al drie achter de rug en vandaag is de vierde en laatste voorronde gestart. Daarna staan er 20 titels op de lijst.

De vijftien programma’s die nu al op de selectielijst staan, zijn de NPO-programma’s Dokter Deen, Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, Heel Holland Bakt, Hokjesman, Koken Met Van Boven, Langs De Oevers van de Yangtze, Mindf*ck, Over Mijn Lijk, Overspel, Penoza en Zondag Met Lubach én de RTL-titels Chantal Blijft Slapen, Divorce, Geer & Goor Zoeken Een Hobby en Moordvrouw.

Stemmen in de vierde voorronde kan via de website van Televizier. De redactie van het tv-blad geeft nog eens vijf wildcards weg, zodat er uiteindelijk 25 titels op de definitieve selectielijst van de Ring staan.

Deze definitieve selectielijst maakt Televizier op 23 augustus bekend; een dag voordat de Gouden Televizier-Ring Verkiezing 2016 van start gaat.

De uitreiking vindt plaats op donderdag 13 oktober, om 20.30 uur op NPO 1.

 

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen