LINDA-ster Antoinnette vindt column over Jinek ‘sneu’

Foto: Elvin BoerAntoinette Scheulderman, bekend als tafeldame van De Wereld Draait Door én als presentatrice van LINDA.tv, vindt de column van Jan Dijkgraaf die vandaag in Metro staat ‘sneu’. Dat laat ze weten op Twitter. Dijkgraaf heeft een korte column geschreven over het tv-interview dat Eva Jinek gaf in het programma Maskers Af. Daarin vertelde de presentatrice een anekdote over haar bezoek aan de Albert Heijn, waarbij de kassière haar vroeg of ze soms ook Freek Vonkdierenplaatjes spaart.

De kassière had geen idee dat Vonk haar ex is, maar de mensen in de rij achter haar wél, aldus Jinek. Dat vond ze behoorlijk beschamend. Ze hoopt dat haar volgende vriend geen bekende Nederlander is, voegde ze toe.

Bizar, vindt Dijkgraaf dat. “Als zoiets lulligs de reden is om nu op jacht te gaan naar een anonieme accountant of hartchirurg ben je sneu. Héél sneu.

Scheulderman begrijpt die sneer van Dijkgraaf niet zo. “Het enige dat sneu is, is deze column, Jan. Correctie: héél sneu.

Ach gossie. Ga je weer bellen?“, antwoordde Dijkgraaf. Scheulderman: “Ach ach, Jan toch.

Als een twitteraar laat weten dat ze de column van Dijkgraaf prima vindt omdat ze Jinek een ‘verwaand mens’ vindt, zegt Scheulderman: “Heb je haar ooit ontmoet? Gesproken? Als antwoord nee is, oordeel dan niet zo over een jou totaal onbekende.

Lees ook: Shownieuws mag beelden Eva Jinek niet laten zien (vandaag)

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen