Ruud de Wild terug op de radio bij BNR Nieuwsradio

Ruud de Wild keert anderhalf jaar na zijn ontslag bij Radio 538 terug op de radio. Hij is vanaf 5 september elke middag te horen met het programma Ask Me Anything op BNR Nieuwsradio. Dat heeft de zender laten weten. De Wild verheugt zich op zijn debuut bij de commerciële nieuwszender. “Werken bij BNR Nieuwsradio en zeker met dit programma is een grote eer voor me. Het sluit bovendien naadloos aan bij de nieuwe weg die ik ben ingeslagen“, laat de presentator weten.

In BNR Ask Me Anything worden elke dag vragen beantwoord over een actueel thema. Dit kan variëren van de Panama Papers tot de Brexit.

De vragen komen van BNR-luisteraars en vooral van social media. Ruud de Wild wil Twitter, Instagram, Facebook, WhatsApp en Snapchat inzetten om vragen te genereren.

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich: “Het is geweldig dat Ruud de Wild voor BNR Nieuwsradio heeft gekozen. Hoe gaaf is het dat de Marconi-winnaar van 2015 elke dag bij ons te horen is! BNR Ask Me Anything is een programma dat Ruud op het lijf is geschreven met een grote plaats voor social media.”

Het programma zal elke dag te horen zijn van 14.30 tot 15.00 uur. Volgens BNR keert De Wild ook terug met Ruuddewild.nl. “Online en FM.

Lees ook: EenVandaag-ster Bas van Werven terug naar BNR (gisteren)

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen