Peter R. de Vries rectificeert fout in RTL Boulevard

Foto: RTLPeter R. de Vries moest woensdag met de billen bloot in RTL Boulevard. Hoewel de misdaadjournalist bekendstaat om hoe secuur hij te werk gaat, moest hij in de showrubriek toch een fout corrigeren. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. De Vries heeft in het tv-programma foutieve informatie verstrekt. “Ik moet inderdaad even iets rectificeren. Gisteren zat ik hier ook en toen hadden we het over Oger, wat de kledingsponsor van Feyenoord is. Toen riep ik in mijn eigen wijsheid dat Oger ook Ajax kleedt.

Zijn collega’s achter de desk vonden De Vries’ opmerking al verwonderend, omdat Ajax en Feyenoord elkaars rivalen zijn. “Dat vonden we hier al een beetje typisch, ja“, aldus de misdaadjournalist.

Volgens De Vries zat hij er niet helemáál naast. “Het is in het verleden wel zo geweest. Ik wist waar de klok hing, maar op dit moment is Oger niet meer de kledingsponsor van Ajax.”

De huidige kledingsponsor van Ajax is Suitsupply, aldus De Vries, die die merknaam voor de duidelijkheid nog eens herhaalde. “Ik hoop dat ze nu tevreden zijn.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen