Lisa Bor (23) twijfelde over Nieuwe Tijden

Foto: SBSLisa Bor (23) heeft getwijfeld toen ze gevraagd werd voor een rol in de RTL 4-soap Nieuwe Tijden. Ze wist niet of ze zich maandenlang aan een project wilde verbinden. Dat zegt de actrice, tot Nieuwe Tijden een onbekende Nederlander, in het AD. Bor, die vorige week nog klaagde dat ze geen soapie-stempel wil krijgen, zegt: “Ik dacht van tevoren bij Nieuwe Tijden: moet ik mezelf wel vier maanden op dit project vastleggen? Terwijl ik nu kan zeggen dat ik me zo ontzettend positief ben tegengekomen.”

Het Nieuwe Tijden-project ziet ze als een avontuur, zegt de beginnende actrice. “Ik dacht van tevoren bij Nieuwe Tijden: moet ik mezelf wel vier maanden op dit project vastleggen? Terwijl ik nu kan zeggen dat ik mezelf zo ontzettend positief ben tegengekomen.

Op de vraag of haar soapdebuut naar meer smaakt, antwoordt Bor: “Je kunt jezelf zo verrassen in alles wat je doet. Het smaakt dus zeker naar meer. Ik zou ook graag eens op het toneel staan.

Bor ziet Nieuwe Tijden als een springplank. “Ik hoop dat een regisseur de serie ziet en zegt: met haar zou ik willen werken. Of: haar vind ik interessant. Dat heb ik liever dan meer dan duizend likes op Instagram.

Het AD-interview met de soapie kunt u lezen via Blendle. (Foto: RTL)

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen