De Slimste Mens vanavond met RTL Boulevard-ster

De nieuwe uitdager in de populaire NPO 2-quiz De Slimste Mens is vanavond Manon Meijers, bekend als lifestyledeskundige van RTL Boulevard. Ze neemt het in de Philip Freriks-quiz op tegen Nabil Aoulad Ayad en Thijs Zeeman. Dat heeft KRO-NCRV laten weten. Het is niet de eerste RTL-bekendheid die in dit seizoen van De Slimste Mens zit. GTST-ster Dilan Yurdakul zat op maandag en dinsdag in de eerste twee afleveringen van het huidige seizoen.

Meijers begon vorig jaar mei als lifestyledeskundige in de RTL 4-show. “Ik dacht altijd: als ik dit mag gaan doen, dan ben ik heel gelukkig. Dus ik ben nu heel gelukkig”, zei ze destijds.

Eind april was Meijers zelf shownieuws toen het gerucht ging dat ze met Thijs Römer aan het rommelen was, maar daar was volgens haar niets van waar. “Wat ik persoonlijk heel armoedig vind, ik denk dat onze maatschappij zo een beetje in elkaar zit, is dat als een man en een vrouw een vriendschap hebben dat we daar met z’n allen heel gauw, heel snel een stempel op willen drukken. We zijn gewoon hele goede vrienden”, reageerde ze.

Inmiddels concentreert Meijers zich weer volop op haar werk. Onlangs gaf ze in RTL Boulevard tips over wat je het best kunt aantrekken als het buiten warm is.

De Slimste Mens begint om 20.25 uur op NPO 2.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen