‘Barry Paf vanwege verslaving op non-actief bij 538’

Foto: SBSBarry Paf is door Radio 538 op non-actief gesteld, vanwege een verslaving. Dat meldde Albert Verlinde vanavond in RTL Boulevard. Paf is al een tijdje niet meer te horen op Radio 538 en vandaag doken de geruchten op dat hij op non-actief is gesteld. Dat klopt volgens Verlinde. “Ik ben aan het bellen geslagen. Twee jaar geleden, in 2014, is Barry Paf een tijdje in Zuid-Afrika geweest om af te kicken, zo is het verhaal. Hij had een verslaving. Het verhaal is dat die verslaving teruggekomen is.

Die teruggekeerde verslaving leidt tot problemen, aldus Verlinde. “Hij heeft op het laatste moment één van zijn radioshows afgebeld. Op het moment dat je dat doet wordt een zenderleiding heel boos.

Het zal vaker gebeurd zijn, denkt de showkenner. “Als het vaker gebeurt, dan wordt er gezegd: ‘Get your act together en dan gaan we wel weer praten.’ Dat is het verhaal wat ik uit zeer betrouwbare bron vernomen heb.”

Niemand wil een reactie geven. “We hebben een mail onder ogen gehad en niemand bij 538 mag wat zeggen. Er wordt echt gezegd: ‘Houd je lippen stijf op elkaar.’ We hebben Barry Paf ook gesproken en hij zegt: ‘Voor communicatie verwijs ik je naar 538.’ Kortom, iedereen houdt zijn mond dicht.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen