Dionne Stax wil Boer Zoekt Vrouw presenteren

Foto: SBSNOS-presentatrice Dionne Stax spreekt haar dromen, plannen en ambities niet graag uit, maar er is één programma waarvoor ze haar liefde niet onder stoelen of banken steekt. “Oké, Boer Zoekt Vrouw zou ik wel willen doen. Fantastisch vind ik dat”, zegt ze in het AD. Stax vindt presenteren op locatie, zoals Sail Amsterdam, Koningsdag of binnenkort de Vierdaagse, te gek. “Ik ben meer dan de serieuze Dionne. Ik ervaar het als een vrijheid om meer van mezelf te kunnen laten zien.

Ook de breaking news-uitzending over Charlie Hebdo in januari 2015 vond ze spannend. “Ik kijk er nog regelmatig naar. Het is een soort aandenken aan mijn eerste grote journalistieke nieuwsuitzending. Zoiets blijft je altijd bij.”

Tijdens dat soort uitzendingen kun je eens wat anders doen dan de autocue lezen, aldus Stax. “Het is heerlijk om te improviseren, niet altijd vast te zitten aan die autocue.

Stax heeft meer interesses dan alleen tv-maken. “Ik ga binnenkort een paar weken backpacken in Vietnam. Ik ben altijd bang dat ik over tien jaar terugkijk en denk: jeetje, is dat het enige dat ik heb gedaan?”, besluit ze in het AD (via Blendle).

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen