Weer nieuwe show voor Froukje: Het Beste voor je Kind

Foto: RTLHet lijkt erop dat Froukje de Both wordt gebombardeerd tot één van dé nieuwe leading lady’s van RTL 4. Ze krijgt alweer een gloednieuw programma: Het Beste voor je Kind. Dat laat de tv-ster weten op Twitter. Naast Eigen Huis & Tuin en TV Makelaar, was De Both dit jaar al te zien met het nieuwe programma Extreem Jaloers en daar komt aankomende maandag Gênante Tanden bij. Maar er zitten nog twee nieuwe formats in de pijplijn: Schoonfamilie en nu dus ook Het Beste Voor Je Kind.

In Het Beste Voor Je Kind laten ouders in Nederland zien hoe zij hun kinderen opvoeden. Vooral niet-traditionele situaties worden uitgelicht, zoals ouders die kiezen voor een specifieke opvoedstijl vanuit een levensvisie of geloofsovertuiging.

Het programma volgt de ouders een bepaalde tijd en laat zien hoe zij hun kinderen opvoeden, waarom zij dat zo doen en waar zij als opvoeders in hun keuzes tegenaan lopen.

Schoonfamilie zit al lange tijd in de pijplijn. Het programma over de moeilijke band met schoonfamilie werd in 2013 voor het eerst aangekondigd als Ben Ik Te Min? met mede-bedenker Winston Gerschtanowitz als presentator, maar hij is inmiddels afgehaakt.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen