Ruben Nicolai volgt Martijn Krabbé op in Grillmasters

Foto: SBSHet RTL 4-programma Grillmasters met Herman den Blijker krijgt een nieuwe presentator. Niet Martijn Krabbé, maar Ruben Nicolai presenteert het nieuwe seizoen dat op 7 juni van start gaat. Dat laat de zender weten. In Grillmasters, het ‘meest zomerse programma van RTL 4’, wordt gezocht naar de beste barbecueër van Nederland. Waarom Krabbé stopt met de presentatie is niet duidelijk. Volgens Nicolai vindt zijn tv-collega dat hij te veel aankomt tijdens de opnames.

Nicolai neemt met liefde de presentatie op zich. “Ik kan in de keuken slechts imponeren met één gerecht, laat staan dat ik kan barbecueën zonder minimaal één kant van het vlees te laten verkolen. Toen Martijn mij vroeg voor Grillmasters begreep ik daar dus weinig van, maar het blijkt dat ik vooral moet presenteren en af en toe stiekem een stukje proeven. Daar heb ik natuurlijk heel veel zin in.

Jord Althuizen en Herman den Blijker vormen de jury van Grillmasters. Acht weken lang leggen zij tien grill-koppels het vuur aan de schenen. De deelnemers laten onder gelijke omstandigheden het beste van hun barbecuekunsten zien.

Wekelijks is er een nieuwe opdracht en de twee minst presterende koppels eindigen in de burn-out. Hiermee eindigt de strijd iedere week voor één koppel.

Grillmasters wordt geproduceerd door Wise Monkeys.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen