RTL 7 zet vier presentatoren op dagelijkse sportminuut

Foto: RTLMet het EK Voetbal, de Tour de France, de Olympische Spelen, Formule 1, Wimbledon én Darts staat er een bomvolle sportzomer voor de deur. Daar zal vooral NPO 1 van profiteren, maar ook RTL 7 wil de sportfan bedienen. Daarom introduceert de mannenzender rond deze events de RTL Sport Update: een één minuut durende flits waarin het laatste nieuws op sportgebied voorbij komt. Vanaf zaterdag 28 mei komt er per avond – de hele zomer lang – twee keer een update voorbij.

RTL 7 zorgt er naar eigen zeggen voor dat sportfans niets missen deze zomer. “Wie haalt de EK-finale? Welke sporter pakt goud op de Olympische Spelen in Rio? Welke successen boekt ons land daar of tijdens de Tour de France?

Daarnaast komen in de RTL Sport Update interviews met sporters voorbij waarvan een kort gedeelte op televisie te zien is en het gehele interview online te vinden is in de RTL Nieuws-app.

RTL Sport Update komt voort uit een samenwerking tussen RTL 7 en de redactie van het RTL Nieuws. De minuut komt voorbij tussen 20.00 en 20.30 uur én rond de klok van 22.30 uur.

Maar liefst vier wisselende presentatoren verzorgen de uitzendingen van de sportminuut. RTL maakt later bekend om wie het gaat.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen