Nance Coolen mist grote SBS 6-glamourshows niet

Nance Coolen was bij SBS 6 – vaak samen met Gerard Joling – jarenlang hét gezicht van de grote glamourshows van de zender, zoals Sterren Dansen op het IJs en Popstars. Nu zit ze bij RTL 4 en presenteert ze RTL Woonmagazine. Op de vraag van Mikro Gids of ze het grote amusement mist, antwoordt ze: “In het verleden wilde ik graag programma’s presenteren als Dance Dance Dance, maar daar neig ik minder naar. Ik vind het goed zoals het nu gaat en ben blij met de dingen die ik doe.

Dat komt mede door haar gedwongen vertrek bij SBS 6, vertelt Coolen. “Ook. ik was 40 en was van het een in het ander gerold. Na mijn ontslag vroeg ik me af: kan ik het nog? Krijg ik het gevoel terug? Ik heb prachtige jaren gehad bij SBS en vee mogen doen; die ervaring neemt niemand me af. Maar ik wilde nog steeds graag presenteren, en nu krijg ik die kans bij RTL.”

Voor RTL mocht ze ook Staatsloterij: Puur Geluk presenteerde, wat haar naar eigen zeggen als een jas paste. “Ik vind het een mooi vak, altijd gezellig en ik ga met een big smile naar mijn werk.”

Maar na je veertigste verandert er iets in je hersenpan en ga je relativeren, ook omdat ik moeder ben. Niet alles is meer noodzaak. En ik heb geleerd meer te genieten. Het is niet meer zo’n prestigeding.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen