Marga van Praag wil terug op tv, maar niet in beeld

Marga van Praag zou het leuk vinden om terug op televisie, maar dan niet in beeld. Dat vertelt de presentatrice in weekblad Party. Hoewel de tv-houdbaarheidsdatum van Van Praag al decennia geleden is verstreken, heeft ze nog steeds ambitie. “Ik zou het wel leuk vinden om weer iets te maken waarbij ik wel interview, maar niet zelf in beeld ben. Dat hoeft van mij helemaal niet. Er zijn zoveel leuke fantastische jonge mensen op televisie, en daar heb ik totaal geen moeite mee“, vertelt ze.

Alles gaat voorbij, aldus Van Praag. “Ook dat. Nee, ik mis het in beeld zijn niet, waarom zou ik? Het is er destijds bij gekomen. Vanuit mijn diepste wezen ben ik vooral geïnteresseerd in mensen en in hun drijfveren. Dát vind ik leuk, ik hoeft niet per se op tv.”

Van Praag wordt dit jaar 70. “Vroeger had ik zoiets van ‘dat oude mens’ bij iedereen van die leeftijd, en nou ben ik het zelf. Dat kan ik me écht niet voorstellen! Ik heb het gevoel alsof ik even met mijn ogen heb geknipperd en dat het zo voorbij is gegaan.”

Of een tv-comeback er in zit? “Ik zou het niet weten, echt geen idee.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen