Gerard Joling belooft: ‘Piemelnaakte man op RTL 4’

Foto: RTLHet tv-programma Geer & Goor: Zoeken Een Hobby brengt donderdagavond een piemelnaakte man in beeld op RTL 4. Dat heeft Gerard Joling gezegd in de show Gijs 2.0 op Radio 2. De Geer & Goor-show moet deze week concurreren met mooi weer, maar Joling denkt dat het geslachtsdeel een publiekstrekker is. “De mensen moeten echt gaan kijken, want er zit – en ik mag het eigenlijk niet vertellen – naakt in. Er komt een prachtige mooie jongeman in, die helemaal piemelnaakt verschijnt.

De naakte man komt zowel van voor als achter in beeld, aldus Joling. “Dat heeft redenen en dat is echt ongelooflijk leuk. Mensen moeten echt gaan kijken, want het is zoiets bijzonders.”

We hebben er vooral heel veel oudere dames blij mee gemaakt. Ik moet zeggen: ons ook. Ze vonden het heerlijk. Ze kwamen ook héél dichtbij om te kijken en aan te raken.”

Geer en Goor: Zoeken Een Hobby is een echte kijkcijferhit. Joling hoopt dat Nederland ook donderdag weer massaal kijkt, ondanks het aangekondigde mooie weer. “Het is weer een fantastische uitzending met ongelooflijk eenzame mensen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen