Filemon Wesselink vindt Arie Boomsma ordinair

Filemon Wesselink vindt het ordinair dat Arie Boomsma hun ruzie in de media heeft gebracht. Dat heeft de BNN-ster gezegd op 100% NL. Wesselink zou een boekje van Boomsma uitreiken, maar toen Wesselink afzegde, plaatste Boomsma een tirade op zijn site waarin hij zijn tv-collega verwijt geen ruggengraat te hebben. “Er zijn heel veel sterren die via de media ruzie gaan maken of elkaar dingen ga verwijten. Ik doe daar niet aan mee. Ik vind dat zelf ordinair“, zegt Wesselink.

Hij is niet van plan om ruzie te maken in de media. “Arie doet dat wel en dat moet hij zelf weten. Daar ga ik ook geen oordeel over vellen. Het enige wat ik er over wil zeggen is dat aan elk verhaal twee kanten zit.

Overigens benadrukt Wesselink nog wel dat hij zichzelf geen ster vindt. “Ik zeg nu ster, maar zo noem ik mezelf niet. Ik bedoel dan mensen die op televisie komen.

Op de vraag of hij nog steeds ruzie heeft met Boomsma, zegt Wesselink: “Het is een meningsverschil. Dat zei Moszkowicz ook altijd als hij een conflict had met de Belastingdienst.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen