RTL 4 maakt gasten prime time-show Humberto bekend

Foto: Nick van OrmondtRTL 4 heeft bekendgemaakt welke bekende Nederlanders aanschuiven in het tweede seizoen van Het Zijn Net Mensen, waarin Humberto Tan tv-collega Paul de Leeuw opvolgt als presentator. Onder anderen Merel Westrik, Lieke van Lexmond, Nicolette Kluijver, Jandino Asporaat, Babette van Veen, Leontien van Moorsel, Kasper van Kooten en Nance Coolen komen langs om de meest opmerkelijke dierenvragen te beantwoorden, laat de tv-zender weten.

Samen met de kersverse teamcaptains Najib Amhali en Philippe Geubels duikt Tan de wondere wereld van de fauna in. Boswachter en kenner van het dierenrijk Arjan Postma is er dit seizoen ook weer bij.

Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains.  In verschillende spelrondes als ‘Hoe Een Koe Een Haas Vangt’ en ‘Maak Dat De Kat Wijs’ moeten de teams hun uiterste best doen om zo goed mogelijk antwoord te geven.

Het is niet de eerste keer dat Tan een prime time-programma op RTL 4 krijgt. In 2008 was hij te zien met Mijn Man Kan Niet Dansen op de donderdagavond van de familiezender, maar dat was een kijkcijferdrama.

Mijn Man Kan Niet Dansen werd vanwege zeer slechte kijkcijfers na slechts twee afleveringen van de buis gehaald. De laatste aflevering trok 419.000 kijkers, een dramatische score voor op prime time bij RTL 4.

Het tweede seizoen van de RTL 4-spelshow Het Zijn Net Mensen gaat op zaterdag 30 april om 21.25 uur van start.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen