Robert ten Brink weet niet hoe openbaar vervoer werkt

Foto: RTLRobert ten Brink heeft geen flauw idee meer hoe het openbaar vervoer werkt. Dat bekent de RTL 4-presentator in een column in Vriendin. Ten Brink heeft genoeg financiële middelen om niet in trams te gaan zitten ‘propvol met mensen die tegen elkaar aanvallen in elke bocht’, maar recentelijk stapte de Amsterdamse tv-ster toch weer eens samen met zijn vrouw Roos de tram in. Maar dat was niet makkelijk. “Het is heel erg, dat realiseer ik me echt, maar ik weet niet hoe een ov-chipkaart werkt.

Eén van de dochters van Ten Brink heeft hem op weg geholpen. En daarvoor moest hij best een drempel over. “Hoewel Amsterdammer in hart en nieren, ik hou niet van de tram. Zeker niet op natte, stormachtige dagen als je bij een halte moet staan met een wapperende paraplu.

Toch ging hij er voor en dat viel Ten Brink niet tegen. “Omdat het regende mochten we van de trambestuurder voor instappen.

De trambestuurder was vriendelijk en zei dingen als: ‘Goedemiddag lieve mensen, kom erin! Hier is het droog en waait het niet.’

Ten Brink vindt de GVB ‘erg gastvrij’. Hij adviseert anderen nu ook eens de tram te nemen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen