Radio 10 commerciële nummer één in Limburg

Foto: MAXRadio 538 en Qmusic mogen dan wel op landelijk niveau de dienst uitmaken, in de zuidelijke provincie Limburg is Radio 10 het best beluisterde commerciële station. Dat heeft de zender laten weten. Radio 10 is het afgelopen jaar gestegen van 3,2 naar 8,8 procent marktaandeel in Limburg en pakt daarmee goud. “Op plaats twee staat Qmusic met 6,7 procent en op plek drie staat Sky Radio met 6,1 procent“, aldus de zender in een persbericht. “Vorig jaar was Sky Radio nog het best beluisterd in Limburg.

Algemeen directeur Carlo de Boer van Radio 10 en 100% NL is trots. “Het is fantastisch om te zien dat we het zo goed doen in Limburg. Sinds de komst van Tim Klijn in de morgen en Rob van Someren in de middag op Radio 10 gaan de luistercijfers door het dak.”

Het is mooi om te zien dat steeds meer mensen Radio 10 ontdekken. Radio 10 was het afgelopen jaar het snelst groeiende radiostation en er luisteren nu al zo’n 1,4 miljoen mensen per week naar Radio 10. Dit belooft wat voor de toekomst!

Op landelijk niveau was Radio 10 in de meest recente luisterperiode de op drie na grootste radiozender van het land met 6,0 procent marktaandeel.

De top drie van best beluisterde commerciële radiostations in Limburg:

Foto: MAX

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen