Wilfred tekent live op tv tweejarig contract RTL 7

Foto: EenVandaagWilfred Genee is ook de komende twee jaar te zien als presentator bij RTL 7. Hij tekende maandagavond live in de uitzending van Voetbal Inside zijn nieuwe contract. Dat was te zien in de uitzending op RTL 7. Genee werd verrast door zenderbaas Marco Louwerens, die plotseling de studio in kwam lopen. “Het ging de laatste tijd zoveel over dat contract voor jou en daar werd ik wel een beetje moe van. Ik dacht: als jij nu gelijk even tekent, dan zijn we er van af“, liet hij weten.

De presentator was verrast. “Ik wilde eigenlijk nog vertellen dat ik vanmiddag een aanbieding van SBS heb gehad, ha ha“, grapte hij. “Gaat dat andere programma Matchwinner dan ook wel door?

Louwerens: “Ja, dat moet je ook gaan presenteren. Je moet nog wel even aan de mensen uitleggen wat dat is, maar: tot en met 2018!

De zenderbaas laat in een persbericht weten. “De afgelopen maanden hebben we intensief met elkaar overlegd over het contract. Voor Wilfred was het belangrijk dat er meer persoonlijke inbreng mogelijk zou zijn. Daar zijn we goed uitgekomen.”

En Genee: “Met het nieuwe contract krijg ik de mogelijkheid om programma’s te maken met meer persoonlijke inbreng. Dat krijg ik bijvoorbeeld met het nieuwe interviewprogramma Wat Gaat Er Nu Door Je Heen.

Met Matchwinner ga ik weer een hele andere kant op en verbreden we de voetbalkennis van Nederland zowel op tv als via de gelijknamige app.

In het nieuwe Matchwinner maken kandidaten met hun voetbalkennis kans op een bedrag van 10.000 euro voor zichzelf en voor hun voetbalvereniging. De nieuwe voetbalquiz is vanaf maandag 11 april om 22.00 uur te zien bij RTL 7.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen