Nieuwe Rijdende Rechter in panelshow met BN’ers

Foto: Roy BeuskerJohn Reid, die vorige week werd geïntroduceerd als de nieuwe Rijdende Rechter, krijgt nóg een tv-programma bij de NPO. Hij gaat met Jörgen Raymann de BN’er-show De Kleine Lettertjes maken. Dat vertelt Raymann vandaag in het AD. De Kleine Lettertjes is een programma waarin teamcaptains Pieter Derks en Thomas van Luyn, ieder vergezeld door een andere bekende Nederlander, worden getest op hun kennis over de ‘soms idiote’ wetgeving in Nederland, weet de krant.

Het is volgens Raymann de bedoeling dat de nieuwe BN’er-show na de zomer op de buis komt. De Rijdende Rechter is te zien op NPO 1. Het is niet duidelijk op welke NPO-zender het nieuwe programma komt te staan.

Raymann is blij met de klus. “Ik wil eens andere soorten programma’s maken. Over de drijfveren van politici bijvoorbeeld. Of eens onderzoeken hoe ver we zijn met de medische wetenschap.

Gelukkig zien ze dat in Hilversum ook zitten. ‘Jörgen, het is misschien tijd dat je jezelf herontdekt,’ zei de zenderbaas van NPO 1.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen